Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Нещата, за които всяка жена фантазира

Често казват за мъжете, че постоянно мислели за секс. А как стоят нещата при жените? Ако някой смята, че дамите не се отдават на палави мисли, то определено греши. Жените са експерти, когато става въпрос за еротични фантазии. Мъжкото списание Ask Men подрежда десетте най-чести сексуални изживявания, за които жените мечтаят. Ето и кои са те:

1. Доминиране (жената да доминира над мъжа)

Жените обичат силните мъже, в обятията на които се чувстват малки и защитени. Не така обаче стоят нещата в спалнята. Една от най-често срещаните женски фантазии е тази, в която дамата доминира над мъжа. Целият сценарий се върти около това, че жената определя какво и кога ще се случва, а мъжът моли за нейното внимание.

2. Доминиране (мъжът доминира над жената)

Съвременните независими жени предпочитат истински мъже, пълни с тестостерон. Често дамите мечтаят за мъж, който да ги зашемети и да ги отведе до невиждани върхове, определяйки сам играта. Жените искат да чувстват мъжката сила, да бъдат контролирани и желани. Прекарайте пръсти през косата ?, захапете я по рамото и дръпнете главата ? назад. Понякога малко сила няма да навреди.

3. Учител/ученик

Жените харесват идеята да се облекат като гимназиални ученички и да разпалват мъжкото внимание. Привлича ги идеята да смесват невинността с еротиката и сексуалните изживявания. А, когато ученичката е лоша заслужава напляскване, нали?

4. Секс с непознат

Повечето жени нямат нужната смелост, за да осъществят тази своя фантазия. Обикновено дамите мислят за секса като акт, обвързан с емоция и чувства. А понякога жената има нужда просто да се забавлява и да се впусне в сексуално приключение с непознат. Либидото ? определено се покачва, когато си помисли как красив непознат идва към нея в бара и после заедно отиват в хотелска стая за дълга нощ, изпълнена със сексуални постижения.

5. Тройка с друга жена

Напоследък често ставаме свидетели на интимности между жени, така че тази фантазия не изглежда чак толкова нереална. Обикновено жената иска да прави тройка с друга жена и мъж, с когото не е обвързана. Все пак никой не обича да дели своя партньор. Когато фантазира за тройка със своето гадже обаче, жената обикновено иска той да бъде само в ролята на воайор.

6. Тройка с двама мъже

Най-честите женски фантазии включват и еротично изживяване с участието на двама мъже, които да се покланят и обожават жената. В подобна ситуация мъжете насочват желанията си единствено към жената, което може да се превърне в истински сексуален екшън. Тази фантазия е табу за много дами, което може да направи изживяването още по-интересно и забавно.

7. Воайори

Ако мислите, че жените не се наслаждават на сексуалната гледка, наистина се заблуждавате. Дамите обичат да гледат секс по същата причина, както и мъжете – това е вълнуващо, еротично и донякъде обгърнато от табута. Една жена може да фантазира как става участник в сексуален акт, като единствено гледа отстрани.

8. Екстремен секс

Повечето психолози смятат, че тази фантазия позволява на жените да изживеят див и мръснишки секс, без да изпитват чувство на вина след това. Сценарият обикновено е идентичен – страхотен мъж, който води жената в спалнята и веднага преминава в действие. Понякога има скъсани дрехи и синини на различни части по тялото.

9. Ексхибиционизъм

Жените може и да се срамуват да гледат порно, но това не им пречи да фантазират за разголване. Много дами не искат и се страхуват да експериментират с тялото си по подобен начин в реалността. Обикновено жените фантазират за секс на публично място, където лесно могат да бъдат хванати.

10. Стриптизьорка

Всяка жена мечтае за танцувалните умения на стриптизьорките, с които да омае всеки мъж. Жените искат да имат власт над мъжете и да ги измъчват, карайки ги да гледат, но не и да пипат. Мъжкото удоволствие кара жената да се чувства привлекателна и неустоима.

tialoto.bg