Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ивайло Захариев: Много ще прегръщам детето си

Актьорът Ивайло Захариев ще стане татко навръх 14 февруари.Тогава е терминът на съпругата му Миряна, сподели екранното ченге Мартин в интервю за vesti.bg.Докато бъдещата майка приема появата на малкото човече в семейството им спокойно, то Иво доста се вълнува. Актьорът зубри книгата „Изкуството да бъдеш баща”на д-р Фицхю Додсън. Захариев държи да научи своето хлапе на всичко, което той самият е наследил от баща си. Иво призна, че именно татко му е примерът, който той иска да копира в общуването със сина си, пише “Монитор“.

„Мисля, че ще го прегръщам много и ще бъдем наистина едни добри приятели”, говори за бъдещия си наследник актьорът от „Под прикритие”. Той дори изкара рождения си ден през октомври миналата година в пренасяне на мебели за детска стая и боядисване на стени.Актьорът активно помага на жена си и с домакинската работа винаги когато не е ангажиран със снимки или не участва в театрални постановки. За него е нормално да измие чините или да хвърля боклука. Въпреки че с Миряна са заедно от доста време, Захариев е категоричен, че все още не е усетил какво значи човек да е женен.

„Бракът има своите странности. Отговорностите, които идват след подписа, човек не може да ги осъзнае, преди да се ожени”, смята бъдещия татко.Екранният Мартин от „Под прикритие” не си е поставил ограничения колко деца да има. С жена му мислят за голямо семейство и няма да се ограничават в бройката. Двамата вярват, че когато едно дете расте сред други, то се учи на толерантност и съобразителност. Преодолява егоизма си отрано, а това ще му позволи да създава здрави приятелства и връзки като възрастен.

hotnews.bg