Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

10 сигурни знака, че сте стар за дискотека

Съвсем нормално е един 21-годишен млад мъж да иска да се забавлява в дискотеката до сутринта. Когато той стане на около 25 години вече мечтае най-вече да си намери сериозна приятелка, а на 33 – често той е залостен „между чука и наковалнята“, или казано по друг начин – между семейните ангажименти и работата си.

Повечето мъже на Христова възраст знаят това много добре и не правят излишни напъни да обикалят (и задрямват) из култовите нощни заведения в града си, но все пак има и такива, в които живее някакъв ентусиазъм, който продължава да ги дърпа назад към нощния живот.Рано или късно и на тях реалността им удря шамар в лицето и те осъзнават, че им е минало времето за клубове.Вижте кои са 10-те сигурни признака, че ви е време да спрете да се мотаете из дискотеките, защото сте прекалено стар за това.

1. Подпирате се на бара, когато няма никакви столове на около.

Ако имате осезаема нужда от опора и все гледате да подпирате я бара, я колоните или стените из нощните заведения, особено, когато няма стол за вас, то със сигурност сте твърде стар за тези места. Младите мъже могат да стоят прави или да танцуват цяла нощ без уморено да подвиват крак.

2. Питате дали се предлага храна в заведението.

Мина времето, когато само напитките на бара ви бяха достатъчни, когато се намирате в едно заведение. Вече ви се иска да сложите нещо и в стомаха си, така че ако клубът предлага и някаква храна – това ще е истинска радост за вас.

3. Вашият план е да останете цяла нощ, а си тръгвате след полунощ.

Уж високопарният ви план беше да затворите клуба и да си тръгнете последен от него, а се изнизвате като Пепеляшка около или малко след 24 часа. Нека си го кажем направо – вече не можете да стоите по 6 часа в една дискотека само на пиене. Ще огладнеете, ще ви се доспи, ще започнете да се прозявате, ще ви доскучае или пък ще се напиете. Изобщо какво да правите там след 24 часа?

4. На следващия ден имате свиреп махмурлук.

Най-лошата част от една дълга и бурна нощ е една още по-дълга и мъчителна сутрин. С възрастта и главоболията се засилват, и махмурлукът се лекуват по-трудно и бавно, а на тялото му отнема повече енергия и време, за да се възстанови. Защо да си го причинявате?!

5. Мислите, че мацките в бара са прекалено освободени.

Е, това е сигурен знак, че мястото ви не е в нощния клуб. Когато сте бил по-млад, едва ли сте имал нещо против предизвикателното поведение на жените или разголените им тоалети.

Сега, всичко това ви обърква, танците ви се струват загуба на енергия, а дансингът – загуба на пространство. Започвате дори да се чудите накъде отива това ново поколение.

6. Познавате всички в клуба, включително и чистача на тоалетните.

Ако сте стигнал до точката, в която познавате абсолютно целия обслужващ персонал на въпросния клуб и се хващате, че разговаряте ту с фейсконтрола, ту с чистача на тоалетната, ту с охраната, може би ви е време да си вземете почивка от това място. А ако барманът отгатва, какво ще пиете още преди да сте му поръчал, то със сигурност се замислете, дали това заведение не ви е станало като дом и това ли е домът за който мечтаете.

8. Вашите дрехи и жаргон носят духа на миналото.

Ако стилът ви е бил актуален преди десет години, а в речника ви има основно лафове от същото време, но ви е срам да си го признаете, замислете се дали мястото ви е в дискотеката. Имайте предвид, че с когото и да поговорите (било то мъж или жена), ако той е с 10 години по-млад от вас, веднага ще усети, че сте образ от миналото.

9. Очите ви изскачат от орбитите си, когато чуете цените в заведението.

Ако не сте ходили на нощен клуб в продължение на няколко години, цените там може и да ви изненадат неприятно. Вместо да се ядосвате и да смятате наум каква е надценката на алкохола – 200 или 400%, то спестете си тези негативни преживявания и си купете бутилката с любимото си питие от близкия магазин за алкохол.

10. На другия ден страдате от амнезия.

С възрастта човек губи способността си да си спомня някои неща. Ако искате да ускорите този процес още повече – поддържайте старите си навици на пиене. Ще видите как след бурните нощи, ще ви чакат дни на пълно затъмнение. Мозъчните ви клетки ще започнат да се колебаят, да примигват, докато не спрат да функционират.Разбира се, ако сте известен диджей или музикант може да обикаляте клубовете и след 50, но ако случаят ви е друг – не се мъчете, а приемете, че ви е време за пенсиониране от диксотеките.

tialoto.bg