Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Нана остава водеща в Нова тв

Нана взе решението вече да не е част от „Междинна станция“ и напусна Иван и Андрей, както стана ясно на пресконференцията на tv7. Въпреки появилата се информация, че тя се отказва от телевизията, всъщност се оказа, че водещата остава на екран. За разлика от колегите си, които последваха двамта продуценти в tv7, Нана показа, че телевизионното номадство не й се нрави и остава в Нова тв, където отново ще води предаването „Съдебен спор“.

В официалното прессъобщение на телевизията се казва, че: „водещата Нанаи предаването „Съдебен спор“ ще продължат да бъдат част от уикенд програмата на Нова ТВ и да вълнуват и провокират зрителите. Всяка неделя от 11 ч. предаването ще ни пренася в съдебната зала, за да ни среща с различни житейски истории и крайно противоположни позиции“.

Тази неделя ще бъде излъчено 100-то издание в ефира на Нова. В юбилейния стотен епизод ще бъдат представени двете нови лица, които ще виждаме в съдебната зала през новата година. Това са двамата нови съдии в лицето на Иван Сотиров и Ирена Александрова. Първият има зад гърба си 30-годишен юридически опит и е бил началник на отдел „Приемна“ в Президентството по времето на д-р Жельо Желев. Ирена Александрова е държавен нотариус и районен съдия във Видин с 21-годишен опит. Именно те двамата ще взимат финалните решения и ще помагат на зрителите да определят своята позиция в спора.

Първото за тази година издание на „Съдебен спор“ ще изправи една срещу друга майка и дъщеря от Велинград. По време на репортажа мъжът, с когото дъщерята живее на семейни начала, се нахвърля с юмруци върху главния редактор Жоро Игнатов и оператора на предаването. Резултатът е счупена камера и леки телесни повреди, нанесени на екипа на предаването. Веднага след случилото се извършителят е задържан от полицията за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

lifestyle.bg