Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Всички обичат алфа-мъжкарите

Мина толкова време от онази фотосесия на най-горещите момчета на екрана… Сега въздишаме по по-мъжествените типове, които са с набола брада, три реда плочки на корема и невероятна увереност.

Защо си падаме по алфа-мъжкарите
От известно време насам има един определен типаж мъже, които жънат невероятен успех на любовното поле и не спират да получават роли в холивудските продукции. Той е по-издържлив, опитен и самоуверен (сети се за Джон Хам в Момчетата от Медисън Авеню), отколкото чувствителните метросексуални мъже, които бяха модерни. И за разлика от изнежените момченца, с които се гушкахме преди няколко години, новите най-желани мъже са мъжкарите.

Попитахме експертите кое прави този вид мъж (наричан още алфа мъжки), по когото 74% от жените са луди, толкова привлекателен. „Те са находчиви и не се страхуват да си изцапат ръцете. Това им помага да стигнат върха, независимо колко кофти е станало положението“, казва д-р Пол Добрански.И за разлика от женчовците, които бягат от проблемите, алфа мъжките се изправят очи в очи с тях. Според експертите само те са тези, които ще ти помогнат, когато изпаднеш в беда. И още едно нещо, което обожаваме в тях: Когато си с мускулест тип, се чувстваш по-женствена и сексапилна, заради контраста.