Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Стефан Гамизов: Дянков беше премиерът в сянка

В България се случи преврат, осъществен от двете групи в енергетиката, които ограбиха българите. А Дянков беше човекът, който покровителстваше тези двете неща и смазваше всеки опит на ДКЕВР да въведе някакъв контрол. Премиерът в оставка всъщност беше Дянков. Това заяви във “Факторът Кошлуков” по TV7 анализаторът Стефан Гамизов. Той за пореден път упрекна президента Росен Плевнелиев, че е виновен за “Марица Изток” 1: “Кой е господин Плевнелиев? Той е продукт първоначално на госпожа Шулева. Трябва да наричаме нещата с истинските им имена. Сметките за ток м.г. се вдигнаха заради въвеждането в експлоатация на “Марица Изток” 1 и т.нар. зелена енергия. А кой въведе “Марица Изток” 1? – Росен Плевнелиев с разрешително, което аз твърдя, че е незаконно”, заяви Гамизов.

“В българското общество нямо нищо, от което да се краде толкова много, както е енергетиката. Единственото нещо, което човек е принуден да плаща на всяка цена, е сметката за ток. Живи-умрели, трябва да си платите сметката”, подчерта анализаторът.“Но хората започнаха да проглеждат какво се случва. И в този момент онези, които бяха присвоили през годините около 7 милиарда евро, изпаднаха в патологичен ужас. Хората излязоха да протестират и моментално този протест бе превърнат в метеж”, каза Стефан Гамизов.

На въпрос не се ли страхува от енергийната мафия, той отговори: “Всички знаят, че в мен през декември се блъсна със 100 км/ч пиян шофьор с 2,8 промила алкохол. По същия начин, притиснат между две коли, загина и човекът, разкрил далаверите в АЕЦ “Козлодуй”. Сами виждате как действа енергийната мафия”. Анализаторът посочи, че в ЧЕЗ са се уплашили, че отнемането на лиценза ще вкара синдик (образно казано) вътре в предприятието. “И той ще види всичко, неща, от които хората не ще им стане лошо, а заради които те ще нападнат ЧЕЗ и ще ги пометат. Кои са дежурните коментатори по телевизията? Дежурни са легитимните комсомолски организации, един от които е Румен Овчаров. Като не могат с добро – бой през джобовете. Така виждам аз нещата”, заяви Гамизов.
blitz.bg