Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

ФБР разсекрети 128 страници от досието на Уитни Хюстън

Федералното бюро за разследване (ФБР) разсекрети 128 страници от досието на покойната певица Уитни Хюстън, предаде Ройтерс. Документите са публикувани на сайта на федералното бюро в съгласие със Закона за свобода на информацията.Известно е, че ФБР държи под наблюдение много топ звезди и Уитни Хюстън, починала на 48-годишна възраст миналата година, не прави изключение.Певицата бе намерена мъртва в навечерието на наградите „Грами“ през 2012 г. във ваната на хотелска стая в Бевърли хилс.Като причини за смъртта й следствието посочи удавяне, употреба на кокаин и сърдечносъдово заболяване, припомня агенцията.

Документите включват писма от обсебени фенове и разкриват предполагаем случай на изнудване от 1992 г.Имената и някои подробности са редактирани.Сред файловете, публикувани от ФБР, фигурират любовни писма,изпратени от мъж от Върмонт, който пише, че „може да нарани някого с маниакалната си идея“.Мъжът е разпитан, но от бюрото стигат до заключението, че няма законово нарушение, тъй като той може да накърни единствено репутацията на Уитни Хюстън, разгласявайки публично любовта си към нея.

Скоро след брака на певицата с ритъм енд блус певеца Боби Браун през 1992 г. на вниманието на ФБР е предоставен предполагаем случай на изнудване за 250 хил. долара.Певицата е заплашена, че ако не плати, ще бъдат разкрити интимни подробности от личния й живот.Хюстън е разпитана от ФБР и е споделила, че смята жената, която се опитва да я изнуди, за своя приятелка, както и че е обсъждала лични неща с нея.

През 1999 г. Уитни Хюстън получава писма и касети със записи от Холандия, които според документите на ФБР певицата намира за заплашителни.Разпитаният от федералната агенция подател твърди, че е „президент на Европа“, че е купил Бразилия за 66 милиарда долара и е помогнал на Нелсън Мандела да спечели изборите в Южноафриканската република.
vesti.bg