Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Ангел Бончев продължава „борбата“ с фондация „Утре за всеки“

Седмица след отвличането на Лара Банева една от „жертвите“ на „Наглите“ Ангел Бончев запази пълно мълчание за това може ли да се говори за нова банда за отвличания. Не желая да коментирам, беше единственото, което промълви бившият футболен бос на излизане от съдебна зала, където се яви заради гражданското си дело срещу фондация „Утре за всеки“. На 19 април миналата година Софийски градски съд разпореди дарената от Ангел Бончев на фондацията сума от 157 000 евро да му бъде върната. С тези пари той на практика „откупи“ съпругата си от групата на „Наглите“. Градските съдии счетоха, че договорът за дарение е сключен при заплашване на дарителя от трето за договора лице.

Очаквано, от фондацията са обжалвали решението на първоинстанционните съдии. В рамките на месец пък ще стане ясна и позицията на колегите им от Софийски апелативен съд. Припомняме, председателят на Управителния съвет на „Утре за всеки“ Нина Хаджийска твърди, че с парите на Бончеви са открили център за рехабилитация на болни от рак на гърдата жени.

В началото на 2011 година обаче около фондацията се заформи скандал, след като стана ясно, че Хаджийска е открила център, в който пациентките си плащат за прегледи и процедури. СПА-процедури и масажи са допълнителните екстри, които се предлагат във въпросния център.Бившият футболен бос беше отвлечен от „Наглите“ преди близо пет години. След почти два месеца в неизвестност, той беше освободен, но похитителите отвлякоха жена му Камелия, за да получат по-голям откуп. В края на миналата година тя почина след боледуване от рак.

news.bg