Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Шарапова: Гришо ме кара да се чувствам млада

Руската тенисистка Мария Шарапова направи първото си подробно признание, че е нежна половинка на Григор Димитров. Маша обяви, че Гришо я е направил по-силна. Както е известно, миналата седмица двамата бяха уловени от папараци, докато се разхождат и целуват по улиците на испанската столица Мадрид, след което връзката им окончателно излезе наяве. „Той е много зрял за 21-годишен. Кара ме да се чувствам млада“, каза Маша пред „Гадзета дело спорт“, цитиран от „Стандарт“. „Мислех, че ще е трудно да имам за приятел човек, който се държи детински. По-голямата част от моите приятели и фенове са по-големи от мен, а от опита, който имам в тениса и живота, винаги съм била по-зряла за възрастта си“, добави рускинята и направи голяма реклама на Гришо.
„Като изключим колко е добър на корта, има много други положителни черти. А за мен всичко зависи от характера, от онова, което имаш отвътре. През годините съм го виждала доста често, дори когато играеше на юношеските турнири“.

Шарапова обяви още, че любовта и с Гришо я е направила по-силна. „Все пак съм част от тениса от много време. Като човек обаче не го познавах добре. Така открих, че влага страст във всичко, че е запознат по доста теми и че се интересува от всичко, което се случва по света“. „Характеристика, която не е типична за момчетата на неговата възраст. Смея да твърдя обаче, че любовта ме направи по-силна“, завърши Шарапова.