Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Нова версия: Инфаркт покосил Чочо в Боянските гробища

Най-вероятната причина за смъртта на Чочо Попйорданов е инфаркт. Такава е версията на негови близки, според които фаталното падане на частното гробище в Бояна е именно заради сърдечно-съдовото заболяване. Заради пристъпа актьорът загубил равновесие, подхлъзнал се и паднал от 2-метровата височина на бетона. Вследствие на тежките си черепно-мозъчни наранявания любимецът на поколения българи издъхна в ранното утро на Великден.Семейството на Чочо предпочита да изживее мъката си по загубата му и отказва коментар за причината за смъртта му, съобщава „Телеграф“. В началото на седмицата стана ясно, че близките на актьора няма да имат претенции към частния гробищен парк, където на 4 май той падна от незаконно издигнатата стена по време на посещение на гроба на майка си.

Въпреки спекулациите около състоянието на Чочо Попйорданов в деня на фаталния инцидент повечето му колеги са категорични, че той не е бил под въздействието на алкохола. Но именно заради коварното си пристрастяване към концентратите Чочо за малко не се прости с актьорската си кариера в средата на миналата година. Той обаче успя да се вземе в ръце и да сложи край на вредния порок. В последните няколко месеца Чочо е бил чист и се е раздал на здравословен живот, а кариерата в театъра и киното му върви като по вода.

Нещо повече – с приятелката си Даниела правят постъпления да осиновят дете. Запознати твърдят, че в деня, когато го погребаха – 8 май, двамата е трябвало да вземат своята малка дъщеричка. Според други източници Даниела вече е подписала всички документи и едногодишната Екатерина Петрова Попйорданова вече официално е тяхна дъщеря, а Чочо е татко, макар и посмъртно.

В седмиците преди фаталния инцидент Чочо се готвеше отново да влезе в ролята на Македонски в „Хъшове“. 200-то юбилейно представление на култовата пиеса ще бъде изиграно на 24 май без Чочо, но трупата ще го посвети именно на него – на приятеля, актьора и човека, който завинаги ще остане в сърцата на хората, които го обичат.

blitz.bg