Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Деян Донков призна: Удрял съм шамар на Радина

Пияният Донков уплаши Радина, като започна да я скубе, докато лежат в леглото. След инцидента Кърджилова няколко пъти избухна в истеричен плач и помоли продуцентите да осигурят допълнителна охрана в базата на предаването „Къртицата“, където двамата пребивават. „Няма да си вадим кирливите ризи тука. Не съм посягал на Радина. Хващал съм я за косата. Това не е посягане. Правил съм го в моменти, когато е била безобразно пияна. И шамар съм й удрял, за да се освести. Един мой познат би жена си с шутове като куче. Това аз не бих го направил никога. Насилието не е средство за решаването на конфликтите между хората“  каза пред камерите Деян Донков.

Водещите Иван и Андрей засилиха слуховете около публичната тайна, че братът на Радина е подавал сигнал в I РПУ за насилие срещу нея от страна на Деян. Но двойката не пожела да коментира. „За домашно насилие и такива драстични неща и дума не може да става“, категорично заяви актьорът. Бащата на Радина Христо Кърджилов пък заяви, че тогава не бил в града.

„Двамата са страхотни, да не говорим като талант и въображение. По някой път са толкова импулсивни, което може само да се приветства. И двамата имат достатъчно време, за да разрешат проблемите си и да намерят своите отговори. Не мога да бъда ментор или с дидактичен тон да насочвам една връзка, която е изгаряща“, добави Кърджилов. Марта Вачкова защити и двамата, обяснявайки поведението им с тяхната емоционалност. „За миг не се съмнявам, че те се обичат – много силно и страстно. Нека не им вгорчаваме живота с нашите коментари. И двамата са безумно талантливи. Страхотни са“.

Психологът Ани Владимирова репликира Марта: „Да замитаме един проблем, само защото еди кой си бил талантлив… Ти знаеш ли, колко малтретирани жени на известни личности са идвали при мен. Не може да се оправдае насилието!“. Владимирова насочи зрителите към случки от детството на Донков, които биха могли да отключат агресията в него. Като малък той преживял шок, влизайки в моргата, а в тийнейджърските си години бил нападнат от непознати момчета.

dir.bg