Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Меглена Кунева се постла на червените

Меглена Кунева стана клиент на БСП. Месеци наред пишехме, че Пръмовица ще клекне на комунистите. Така и стана. Меги Снахата е зинала за власт. Зинаида Златанова, Петър Стоянович и Мария Дивизиева са само част от нейните приближени в кабинета „Орешарски”. Подкрепата за прочервения кандидат-кмет на Варна, Христо Бозов, е още един знак за измекярщината на Кунева и сието й Даниел Вълчев. ДБГ не влезе в парламента. Кунева и Вълчев се издъниха. Но се набутаха във властта чрез задкулисни комбинации. Публична тайна е топлата връзка между Мария Дивизиева, която движеше кампанията на М.К. за президентските избори през 2011 г., и Моника Йосифова, другарката в живота на председателя на ПЕС и лидер на БСП, Сергей Станишев. Червената Снаха и червеното синче се събраха. Меглена Кунева се постла на червените. Тя ще го играе тяхното „дясно” алиби. Кармазъ ДБГ. Пълна порнография. Комунистическата Снаха тепърва ще криви устнички, за да хвали „реформаторския курс” на прочервеното правителство. Особено феслията Стоянович, учредител на ДБГ.

Лицемерната уреждачка Кунева вече няма как да се прави на „дясна”. Не че някой е вярвал на мимикрията й. Не че някой се е връзвал на фалшивите призиви на отявлен кариерист и безпринципен тип като Даниел Вълчев за „обединение на десницата”. Такива като тези двамата винаги са били обслужващ персонал на „олигарсите”. И на Симеон, разбира се. Сега ще го подмият с ибрика за делото „Кричим”. Ненаял се, неналапал се. Той пък ще дава напоителни интервюта в подкрепа на измекярския кабинет „Орешарски”. Симеон отдавна се е постлал на червените. За срам на рода си. Комунягите разстреляха чичо му, принц Кирил, като куче, но на Симеон какво му е. Той иска да лапа имоти. Неговите хубостници пък искат да налапат България от единия край. Изобщо не им дреме, че за тази цел трябва да се гушкат в нечестив политически конкубинат с червените лапачи.

Меглена Кунева и Даниел Вълчев дрънкаха, че ДБГ ще е първа политическа сила. Лъгаха избирателите, че са автентична „дясна” алтернатива, европейското лице на политическия „елит”. И какво стана? Полегнаха на червените. Докато гербаджиите громят новата „тройна коалиция” – БСП, ДПС и „Атака”, хората на Меги Снахата заемат ключови капии във властта. Мария Дивизиева ще е сянка на Пламен Орешарски. Зинаида Златанова ще ходи по стъпките на Снахата в Брюксел. На Петър Стоянович му дреме на феса. Кунева има вицепремиер, двама министри, шефка на премиерския кабинет и приближена до другарката на червения бигбос. Малко ли е за извънпарламентарна партия? Как няма да признае изборите Пръмовица? Защо са й предсрочни избори? Повече от това тя няма да получи. Вече може да се стяга за президентските избори. Плъзнаха сочни слухове, че БСП ще я подкрепи за президент. Но да видим къде ще се крие през дългите зими дотогава Пръмовица?!

bgsniper.com