Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Рут Колева: Калоян ме обра, ще го съдя!

Със съгласието си да вземе участие в „Къртицата“, Рут Колева попадна в серия от скандални и екстремни изживявания, някои от които продължиха и след като тя напусна Базата. При едно от излизанията си от шоуто певицата е имала кошмарни моменти, свързани с вече бившия й приятел Калоян, разкри тя пред наш репортер. Този уикенд той даде интервю на Карбовски, озаглавено: “Разговор с един „несбъднат баща“! Малко след това Рут Колева получава покана да даде публичен отговор на обвиненията срещу себе си. Отказва. Нейната позиция обаче е повече от категорична! И я дава единствено пред “ШОУ”.

Рут, предполагам знаеш какво се случва в България, докато ти си в Амстердам. През уикенда имаше тв интервю с твоя бивш приятел Калоян, озаглавено „Отмъщението“ и „Несбъднатият татко“… Как гледаш на всичко това?
– Какво да ти кажа… Явно добре му е платено на Калоян, за да изговори толкова глупости. Иначе не би го направил. Той гледа да изкара пари от всичко. Нещата, които е говорил, са абсолютно неверни! Изобщо всичко, което се извади като акцент и от предаването („Къртицата“, б.а.), не е точно така, както изглежда.

– Можеше да си тръгнеш много по-рано от „Къртицата“, но остана. По каква причина? Финансова?
– Не, категорично не е финансова причината. Разбира се, че така ще говори сега Калоян, но тези неща важат с пълна сила за него!…С него дори не си говорим – и то не е от сега. С нашите добри отношения се приключи в момента, в който той каза, че иска пари! Аз не съм длъжна по никакъв начин да го издържам този човек! Не знам как изобщо да коментирам тази грозна ситуация и в момента си търся правата по някакъв легален път.

– Какво смяташ да правиш? Да го съдиш ли?
– Събрах всичко, което имам, и сега довършвам една жалба, която пускам в полицията срещу Калоян. Няма как да издържа повече подобно нещо! Думите му в предаването бяха пропити от лъжа! Както казах – явно му е добре платено.

– Казваш: „Не съм длъжна да го издържам…“. Случвало ли ти се е да правиш това преди?
– Не. Честно казано, такова нещо никога не ми се е случвало досега. И не съм очаквала, че ще ми се случи. Аз съм малко по-доверчива, отколкото е може би нормално да бъде човек. И да ти кажа в този момент мен изобщо не ме интересува какво мислят хората, защото аз нямам абсолютно никаква гузна съвест по повод историята с Калоян! Макар че с него не сме били в някаква сериозна връзка. Били сме заедно два месеца… За какво говорим изобщо?!

– Така е, но от акцентите преди разговора с Калоян стана ясно, че той възприема себе си като „несбъднат татко“, а разговора, който провежда – като „отмъщение“…
– Този човек не може да гледа дете, каквото ще да става! Той лично ми е казвал, че не обича деца! В следващия момент ми казва, че не може да се издържа и ми иска пари – независимо, че ние не сме заедно! Как мога изобщо да мисля за нещо общо с този човек?! И не мога даже да разбера как така става дума за „несбъднат баща“??! Как, при положение, че той не го е искал това дете! Абсурд до абсурда!

– А ти искаше ли това дете?
– В момента не бих могла да ти отговоря обективно на този въпрос, но се радвам, че няма да родя дете от този човек! Честно ти казвам! Защото можеш ли да си представиш ситуация, в която трябва да пътувам някъде в чужбина и да трябва да взема подпис от Калоян? Има такива декларации, които се подписват… И аз да трябва да го правя това нещо с Калоян, който всеки път ще ми иска пари за нещо… Ще бъде един истински кошмар!

– Помня, че имаше един момент в „Къртицата“, когато ти каза, че ти е писнало вече от всичко, че се отказваш от всички хонорари и излизаш. В същото време, по думите на Калоян, ти си човек, който би направил всичко за пари!
– Аз съм последният човек, когото можеш да наречеш „меркантилен“! Въпросът с излизанията ми изобщо не опираше до пари. Но кой е той, че да ми поставя някакви ултиматуми? Да казва: „Излизай или аз ще те изкарам насила!“. А и нещо друго – в целия разговор във въпросното предаване Калоян така и не каза причината, поради която се разделихме! И тази причина изобщо, ама изобщо не е свързана с флирта ми с Любо! Причината е, че при едно от излизанията ми от Базата се оказа, че той е изхарчил абсолютно всички пари, които бяха в дома ми. Преди да вляза в „Къртицата“, си бях заделила някакви пари за наем, за сметки… Той ги е изхарчил! А може би две седмици, преди да вляза в предаването, ми се закле, че повече няма да пипа мои пари. И аз излизам за първи път – и шокът беше пълен! И да, може би проблемът се корени в парите – но не в тия, които евентуално аз взимам като хонорар, а в другите – които той харчи, без да има никакво право. Не искам дори повече да го коментирам. Ние се разделихме и въпросът е приключен. Нека да не замесва никой Любо или някакъв наш флирт, защото е нелепо. Той няма нищо общо с тази гадна история.

– Между другото, отношенията, които се проявиха между теб и Любо в „Къртицата“, отстрани изглеждаха много мило, много хубаво…
– (Усмихва се) Отношенията ни наистина бяха хубави. Надявам се и в момента да са… Искам да ти кажа, че това, което се случи между мен и Любо в Базата, съвсем не беше измислица или постановка. В момента с Любо си говорим, виждаме се, много по-различно е. Опознавам го все повече и повече, и ми харесва това, което опознавам.

– Представяш ли си да имаш сериозна връзка с Любо? Да не е само на ниво флирт…
– (Въздъхва) Ами… надявам се (усмихва се).

– Какво ти каза баща ти в тази ситуация – не само като родител, но и като мъж?
– Баща ми не ме е вадил от никаква ситуация – винаги ме е оставял да се оправям сама. Но неговият коментар по въпроса беше, че още от първия път, когато е видял Калоян, не го е харесал. В интерес на истината, аз никога не съм виждала баща си да не харесва някой човек толкова много, колкото показа спрямо Калоян. Каза: „Този човек е ужасен!“. А в момента, в който разбра, че чакам дете от него, реагира с: „Не!… Само това не!“.

– Телевизионното интервю, което ти даде от Базата на „Къртицата“ за Карбовски, не личеше да е разговор по твое желание…
– Това интервю при Карбовски аз се съгласих да дам, след като ми бе обещано, че ще се говори на друга тематика. И в крайна сметка това не стана! С това интервю, според мен, Карбовски се изложи! Изложи се повече, отколкото съм се изложила аз! А иначе ми говореше с „миличка това…“, „миличка онова…“. Изумена съм! Той не е човек, който е в правото си да бъде някакъв съдник – за мен е повече от абсурдно! Писна ми! Аз бях на протест в Амстердам. Събрах супер много хора, които излязоха на най-големия площад в Холандия, опънах един огромен транспарант и всички изказахме някакви позиции. Беше невероятен момент! И вместо Карбовски, когато ме включи в предаването си, да говори за това, да ми поиска репортаж от това мероприятие, той говори за „несбъднатия баща“ – за човек, който е професионален лъжец! Неслучайно е учил актьорско майсторство! Пълен абсурд!
blitz.bg