Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Служители на ВиК Варна не желаят смяната на Валентин Вълканов

От ВиК Варна разпространиха декларация, с която застават зад Валентин Вълканов и предупреждават, че на неговата смяна ще противодействат с всички средства. За 23 юли е насрочено Общото събрание във “ВиК-Варна” по искане на Министерството на регионалното развитие. Основната точка в дневния ред е освобождаването на Вълканов от поста. За да защитят шефа си служители изпратиха декларация, с която категорично застават зад Вълканов и предупреждават, че на неговата смяна ще противодействат с всички средства.

“Ние, работниците и служителите във ВиК Варна, категорично заставаме зад сегашното ръководство на дружеството и провежданата от него управленска политика. Заявяваме готовността си с всички законови средства да се противопоставим на готвената политическа смяна на сегашния управленски екип. Искаме да бъдем управлявани от доказан професионалист какъвто е Валентин Вълканов” се казва в декларация от Общото събрание на работниците и служителите на ВиК.

В подкрепа на исканията на работниците са получени и други 11 декларации за солидарност.

Декларации са изпратили синдикалните организации на КТ „Подкрепа” от: КРЗ „Одесос” Варна, „Градски транспорт” ЕАД, КРЗ „Одесос”, „Агрополихим” АД – Девня, ТЕЦ – Варна, „Терем КРЗ Флотски арсенал – Варна”ЕООД, ФТСЕМ- АД, Локомотивно депо – Варна, Първа езикова гимназия – Варна, от Учителския синдикат – Варна, „Солвей Соди” АД, „ЕСО МЕР” – Варна, Областен клуб на Младежка мрежа към КТ „Подкрепа”.

varnautre.bg