Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

“Евророма” зададе неудобни въпроси на депутата Сали Методиев

Във връзка с петъчните изявления на Александър Методиев от Самоков в българския парламент, пресцентърът на “Евророма” разпространи няколко въпроса към популярния като Сали новоизпечен депутат. • Тъй като официално “Евророма” е на 14 години, откъде се получават неговите „17 години в партията” и това не е ли някакъв негов стар и действащ дълги години навик да си начислява ДДС?

• Ще има ли смелостта и достойнството той да отговори на въпроса: Защо бе изключен от “Евророма” през 2011 година?

•    При условие, че ни познава много добре, мисли ли, че бихме позволили на ДПС да ни асимилира, както успешно се опитва да прави това и с други етноси?

Наскоро журналистическо разследване уличи Сали Методиев като „шеф на частното енерго Седма махала“ в Самоков. Местни жители обясниха, че ползват ток без електромери, като в замяна плащат по 20-30 лева на месец. Кабелите за тока директно и безотчетно влизат в домовете на ромите. Методиев контраатакува, че атаките срещу него идвали от съкварталец, който се казвал Ярослав Мишев. За да обясни що за човек е Мишев, Сали каза, че той бил лежал 25 години в българските затвори.

blitz.bg