Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Силвестър Сталоун пристигна за снимките на Непобедимите 3 във Варненската корабостроителница

Холивудската звезда Силвестър Сталоун пристигна във Варненския корабостроителен завод, който е превърнат в декор за снимките на Непобедимите 3. Иконата на холивудските екшъни беше докаран с черен мерцедес и придружаван от засилена охрана. Суетнята в района на корабния е пълна, тъй като предстоят снимки с гърмежи, взривове и други специални ефекти. Освен шефът на продукцията Сталоун, във Варна са и други звезди от третата част на мегапродукцията. Това са популярните екшън актьори Джейсън Стейтън и Уесли Снайпс.

Те са отседнали в хотел на Златни пясъци, от където днес сутринта са поели към снимачната площадка в корабния завод. Звездите са пристигнали във Варна и се настанили в хотела без да вдигат излишен шум и почти никой не е разбрал за присъствието им.

За снимките корабният завод е превърнат в пристан, някъде из Сомалия. По стените на сградите там е изрисуван лик на президент на Сомалия. Най-вероятно ролята на лошия диктатор е поверена на чернокожия актьор Уесли Снайпс. Стоварването на техниката, необходима за заснемането на сцените в корабния започна още от ранни зори. Вчера пък отговорниците за оръжията в снимачния екип прострелваха пушките и пистолетите на Сталоун и компания.
dnesplus.bg