Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Задържаха пияни украинци във Варна

На 02.09. т.г., около 19:45 часа, в Първо РУП – Варна е постъпила жалба от 45-годишен мъж за това, че три неизвестни лица на бул. «Приморски», в близост до плувния басейн, са извършили действия грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи се в блъскане и ритане на паркирани автомобили, обиди и псувни, съобщават от пресцентъра на ОДМВР. На място е изпратен екип на Полицията, който установява и задържа трима украински граждани, моряци на кораб, акостирал на пристанище «Варна Запад», не осъждани. Мъжете са на възраст между 21 и 28 г., задържани са за срок от 24 часа. На тримата е съставен акт по УБДХ и са им наложени глоби в размер на 100 лв. на всеки.

На 03.09. т.г., около 03:10 часа, в гр. Варна, близо до Института по хидро и аеро динамика, при полицейска проверка на Л.А. «Мазда 626» с водач Д.Д. на 24 г. от гр. Девня, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол – 1,57 промила в издишания въздух. Издаден е талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба. Срещу мъжа е започнато бързо полицейско производство, задържан е за срок от 24 часа.

ПТП:

– На 03.09. т.г., около 13:30 часа, по бул. «Осми Приморски полк» в посока ж.к. «Виница» се движи Л.А. «Рено Меган» с водачка Е.Ж. на 39 г. от гр. Варна. На кръстовището с бул. «Васил Левски» пресича на червен сигнал на светофарната уретба и блъска преминаващия от дясно на ляво на зелен сигнал Л.А. «Опел Корса». В следствие на ПТП е постардала водачката на Л.А. «Опел Корса», която е получила контузия на гръден кош, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

– На 03.09. т.г., около 14:00 часа, по бул. «Чаталджа» се движи Л.А. «Пежо» с водачка В.Д. на 39 г. от с. Приселци. На кръстовището с бул. «Осми Приморски полк», на пешеходна пътека, при завиване на ляво, не пропуска и блъска преминаващата пешеходка на 66 г. В следствие на инцидента пешеходката получава контузия на дясно коляно и гръден кош, прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

– На 03.09. т.г., около 14:20 часа, на АМ «Хемус» в посока гр. Варна, Л.А. «Форд Фокус» с водачка С.Ф. на 60 г. от гр. Варна, при движение с несъобарена с атмосферните условия и силния вятър скорост, предприема маневра за изпреварване, при което губи контрол над автомобила, блъска се в предпазната мантинела в ляво по посока на движението, преобръща се и спира в аварийната лента. В следствие на инцидента жената е получила контузия на глава и разкъсно-контузни рани, прегледане и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.
barometar.net