Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Полицията във Варна залови мъж с 12 пакетчета дрога

На 03.09. т.г., около 20:00 часа, е извършена полицейска проверка на Л.А. «Део Тико» с трима мъже в него, са намерени 12 пакетчета с кафеникаво прахообразно вещество, установено като наркотична субстанция без легална употреба в Р.България. След проведени оперативно-издирвателни дейности е установено, че веществото е притежание на В.И. на 37  г. от гр. Бургас, не осъждан. Тримата мъже са задържани за срок от 24 часа, на нарушителя е повдигнато обвинение, образувано е досъдебно производство.

– На 04.09. т.г., при извършени полицейско проверки в близост до Кооперативен пазар – Варна и до частен дом на ул. «Горна Студена» на две жени – Ц.Д. на 48 г. от гр. Варна и С.М. на 56 г. също от гр. Варна, е установено, че същите притежават акцизни стоки (цигари) без бандерол. Кутиите са иззети. По случаите са образувани преписки.

Незабавни и бързи полицейски производства:

– На 04.09. т.г., около 17:10 часа, в гр. Девня, на ГП I – 2 в посока гр. Варна, до разклона за «Девня Цимент», при извършена полицейска проверка на Т.А. «Волво Ф12» с водач П.П. на 37 г. от гр. Девня, е установено, че същият управлява след употреба на алкохол – 2,02 промола в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба. Срещу мъжа е образувано бързо полицейско производство.

barometar.net