Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 12.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Младежите от ГЕРБ готови да дадат данните на участници в летен университет

В писмо до Министъра на вътрешните работи,  Директора на ОД на МВР – Варна иАдминистративния ръководител на Районна прокуратура – Варна от НИС на Младежкия ГЕРБ пише:

Уважаеми г-н Йовчев,

Във връзка с особената чувствителност на МВР и особено на Областната дирекция в град Варна, Ви информираме по надлежния ред, че Младежката структура на ПП ГЕРБ ще проведе редовния летен университет на организацията от 5-и до 8-и септември 2013 г. в „Гранд хотел Варна”, в град Варна. Участници в събитието ще бъдат над 150 младежи от МГЕРБ от цялата страна. В семинара ще вземат участие кметът на град Варна, народни представители, евродепутати и лектори от страната и чужбина.
По повод на това, че само преди седмици МВР – Варна поиска списък с новоприетите членове на ГЕРБ в цялата област Варна от началото на годината, без каквито и да е мотиви, ПП ГЕРБ изразява готовността си както винаги да сътрудничи на правоохранителните органи. В тази връзка, с цел гарантиране на сигурността и защитата на населението в цялата Варненска област, декларираме съгласието си да предоставим при интерес или необходимост на ОД на МВР – Варна и на Районна прокуратура – Варна, всички данни на участниците в мероприятието, които позволяват Конституцията и законите на Република България. Както и досега, оставаме на разположение на органите на реда.
barometar.net