Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 09.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Най-накрая: Катя от „Ритон“ в Playboy!

Мократа мечта на няколко поколения фенове на българската естрада най-накрая се реши да се разголи за списание. Популярната с големия си бюст Катя от „Ритон“ е на корицата на новия брой на Playboy. За жалост на много от фенове й, във фотосесията тя не е напълно гола, а деликатно разкрива гърдите си, които едва се побират в сутиен чашка G. За 55-те си години Катя изглежда по-добре от много свои по-млади колежки.

Тя се е съгласила да позира не само защото броят е специален, но и защото видяла как са правени подобни издания на списанието в чужбина със звезди като Моника Белучи. Снимките на Катя приключили за ден. За декор ползвали студио, което в очите на Катя било „огромно хале“, но добре отоплено. Певицата твърди, че изобщо не се е притеснила, а и е свикнала да позира пред камера.

„Щеше да е цинично Катя да е разкрачена и разхвърляна“, обяснява за деликатната фотосесия главният редактор на списанието Христо Запрянов. Здравко пък, който присъствал на снимките заявил, че не е сбъркал, а се е оженил за точната дама. В сайта на „Плейбой“ ритонката е наредена на 5-о място в ранглистата на най-сексапилните зрели жени по света и у нас, като го дели с Деми Мур. От изданието напомнят, че навремето даже имаше и виц за надарената певица: „Каква е основната мерна единица за големина на дамски бюст?“, а отговорът бе „Един ритон!“

lifestyle.bg