Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Волен Сидеров се забавлява в най-скъпия хотел в света – „Джордж Пети“!

Нова порция пикантни снимки с главен герой Волен Сидеров бяха предоставени на Агенция ПИК само ден, след като ви го показахме на плажа на кубинския полуостров „Варадеро“, в момент, в който страната е разтресена от политически скандали и приемане на бюджета. Окрилени от смелостта ни да ви покажем един от най-актуалните политици в България, хора от неговото най-близко обкръжение ни донесоха кадри, на които се вижда как народният избраник Сидеров си живее славно и волно из най-баровските европейски дестинации. В което, разбира се, няма нищо лошо – дай боже всекиму!

Според кадрите, които публикуваме днес, Сидеров със сигурност е отдъхвал волно в най-скъпия и легендарен хотел в света – „Фор сийзънс Джордж Пети“, намиращ се в центъра на Париж до Айфеловата кула. Вояжът е отпреди няколко години. Виждаме народният избраник на терасата на хотела с панорамна гледка към кулата, по халат с емблемата на „Фор сийзънс“. Заснет е от най-близкия си човек, който го е придружавал. Справка на ПИК показа, че на покривните етажи на този хотел са разположени най-скъпите апартаменти, чиято цена почва от 5000 евро. Тези апартаменти в този хотел се наемат обикновено от арабски шейхове, крупни петролни босови и руски олигарси.

На друг кадър срещаме г-н Сидеров в елитен ресторант по венецианския „Канале гранде“. Ценоразписът по тези заведения е сред най-скъпите в света, сочи справка на ПИК. Както личи от фотосите, Сидеров е в обкръжението на сребърна купа с охладено шампанско, минимум за 500 евро бутилката. Около него се разнася аромат на кубински пури. Безспорен факт е също, че единствените средства, с които би трябвало да разполага Сидеров в момента, са тези от депутатската му заплата, която е около 3000 лева на месец. По последни данни в момента Волен Сидеров е на работно посещение в Китай.

pik.bg

Снимки – агенция ПИК