Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Гаджето на Поли Генова я изостави

Гаджето на Поли Генова я изоставило без изобщо да й сподели решението си. Певицата сподели в интервю за TV7, че не знае какво се случва с момчето, с което делеше общ дом повече от година, тъй като след победата си в „Музикална академия“ не го намерила вкъщи.Дрехите и вещите му също липсвали, от което за Генова станало ясно, че връзката й с Вернер е приключила.

„За последно видях приятеля си преди месец и половина, когато дойде да ме защитава в предаването. Оттогава не съм го чувала дори. Като се прибрах след финала си беше събрал нещата. Не знам какво е станало”, сподели певицата, която победи в първия сезон на „Музикална академия“.

Докато беше в Къщата изпълнителката се оплака на Стенли, че приятелят й я карал да ходят по молове, което много й тежало. “Има значение разликата във възрастта. Не чете книги, иска да ходим само по молове и на кино, това ме изморява”, призна певицата. Поли допълни пред Стенли, че гаджето й обожавал да се конти и гласи и искал да ходи само по лъскави курорти. Поли не крие, че въпреки проблемите не е преставала да обича Вернер. Веднъж дори призна, че преживява голяма драма, но не обясни за какво точно става въпрос. Сега обаче Поли отваря нова страница и е решила с наградата от 100 хил. лева да помогне на семейството си и да започне едно „дълго пътешествие“.

blitz.bg