Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Бременна ли е любовницата на Франсоа Оланд?

Любовната афера на френския президент Франсоа Оланд с актрисата Жули Гайе има ново развитие – според местни медии любовницата на държавния глава е бременна. „Според източник от Елисейския дворец Жули Гайе е бременна в четвъртия месец. Тази информация беше потвърдена от журналист от телевизия М6“, съобщи изданието Le Reel в Twitter. Досега нито Оланд, нито Гайе са коментирали тази информация. Не се съобщава също така дали за това знае журналистката Валери Трирвильор, с която Оланд живее от години.

На пресконференция в Елисейския дворец вчера Оланд отказа да отговаря на въпроси за личния си живот, като само призна, че е настъпил труден период в неговите отношения с първата дама. Той посочи, че в живота на всеки човек възникват сложни ситуации, но отказа повече коментари. По-рано стана известно, че Валери Трирвильор, която беше приета в парижка клиника, е готова да прости на Оланд въпреки грандиозния скандал. Според източник от обкръжението на Трирвильор новината за изневярата на Оланд е била напълно неочаквана за нея. „Тя разказа, че е имала чувството, като че я е бутнал влак“, е казал източникът, пише Utro.ru.

На 10 януари списанието „Клоузър“ публикува материал за връзката на 59-годишния Оланд с 41-годишната Жули Гайе. Папараци са снимали президента заедно с актрисата, при която отишъл, минавайки през цял Париж със скутер, придружаван само от един телохранител. Според изданието Оланд прави подобни пътешествия от няколко месеца. Оланд признал на Трирвильор за връзката си с Гайе няколко часа преди да излезе скандалната публикация. Обясненията са се състояли на 9 януари в Елисейския дворец и са преминали „без викове и скандали“.

dnes.bg