Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Мая Илиева: Оставете Жоро Илиев на мира, той плати цената си

Мая Илиева е бясна, след като на бял свят бе изваден сензационен запис от сватбата й с боса на ВИС-2 Жоро Илиев, състояла се преди точно 20 години. Вдовицата на мутренския бос е в нервна криза и в момента умува как да възпрепятства разпространението на интимното събитие, което е на път да се превърне в удивителен тв хит. Малка част от уникалните кадри бяха излъчени за сефте в събота вечер в хитовото предаване „Поверително от NL“ по ТВ7. Екипът на най-гледаното светско предаване е успял да издири и да закупи пълния запис на сватбената церемония. Общата продължителност на касетата е цели 8 часа, а шоуто ще направи мини сериал от ексклузивния материал и ще го върти няколко поредни съботи в праймтайма си.

9693В първия епизод бе показано подписването на Мая и Жоро и обявяването им за семейство. Вижда се и превъзбуденият брат Васил Илиев, който казва на гостите: „Не съм изтрезнял!“. На практика на сватбата фигурира целият престъпен и икономически елит на България в последните 20 години – Маджо, Пашата, Румен Вълка, Коко Динев, Маймуняка, Румен Нарциса (той е кум на младоженците), Мето Илиянски, Димата Руснака, знайни и незнайни мутри, голяма част от които не са живи днес. Мяркат се и познати шоу муцуни като Миодраг Иванов, звездите от „Ку-ку“ Август Попов и Камен Воденичаров.

Записът от сватбата обаче вбеси Мая Илиева: „Потресена съм! Недоумявам защо това нещо се показва – все пак това е събитие от частен характер. Не виждам нищо сензационно. Призовавам всички, които обичаха и уважаваха Жоро, да пазят паметта му и да не ровят за сензации около миналия му живот. Той плати цената си, оставете го да почива в мир! Видим ли подобни кадри на екрана и в пресата, всичките му близки са наранени! Някой помисли ли за моите чувства, за майка му, която е жива, макар и тежко болна?“, заяви нервно пред „Всеки ден“ Мая Илиева. Тя добави, че съзнателно избягва всякакви медийни изяви, защото се е посветила на децата си и не иска да е публична фигура.

nauho.bg