Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Заловиха търговец на цигари без бандерол

От пресцентъра на ОДМВР-Варна, съобщават, че на 11.02. т.г., по време на специализирана полицейска операция и извършена полицейска проверка в дома на А.А. на 46 г., неосъждан, намиращ се на ул. «Никола Калипетровски» в гр. Провадия,  са намерени и иззети 129 кутии с цигари от различни марки, необлепени с акцизен бандерол, както и 3 бр. найлонови торби, съдържащи тревна маса тютюн, също без акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е установен и като извършител на нерегламентирано присъединяване към електропреносната мрежа в гр. Провадия. По този случай е образувана преписка.

На 11.02. т.г., около 08:45 часа, в ж.к. «Младост», близо до училище,  при извършена полицейска проверка на непълнолетно момче от гр. Варна, е установено, че същият държи найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста маса, установена като марихуана. По случая е образувана преписка.

На 10.02. т.г., около 19:00 часа, на около 400 м от светофара на сп. «Почивка», при извършена полицейска проверка на Л.А. «Смарт» с водач Д.Д. на 24 г. от гр. Варна, на пода при дясна предна седалка, където е стоял М.Х. на 24 г. също от гр. Варна, е намерена и иззета ръчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса, установена като марихуана. Двамата мъже са Задържани за срок от 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.

На 11.02. т.г., около 22:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището между ул. «Св. Св. Кирил и Методий» и ул. «Каракулаков», при обслужване на ПТП, е установено, че водачът на Л.А. «Ланд Роувър» Й.И. на 33 г. от гр. Варна управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,91 промила в издишания въздух и след отнето свидетелство за правоспособност. На мъжа е издаден талон за медицинско изследване, но той е отказал да даде кръвна проба. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, по случая е образувана преписка.
barometar.net