Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Валери Симеонов: Освен костюм, купих на Волен, 5 коли и 2 лимузини!

„Купих на Волен Сидеров костюм, за да участва в първото предаване „Атака“ в телевизия СКАТ. Но това е най-малкото. Освен това му купих още 5 коли и 2 лимузини. Всеки месец съм давал по 35 000 лева, за да излива в. „Атака“. Това заяви пред ПИК Валери Симеонов. Потърсихме го по повод обвиненията, които отправи Волен Сидеров при Люба Кулезич. „Волен влиза от лъжа в лъжа. Той твърдеше, че сме канили многократно Минчо Спасов и Цвета Караянчева, а те са гостували в СКАТ само по веднъж. СКАТ не е партийна телевизия, като телевизия Алфа, в която гостуват само лидерът на партията и павианите му. Ние сме демократична телевизия, канили сме и Бойко Борисов. А в продължение на 6 години в ефира ни се изявяваше и Сидеров“, подчерта Сименов.

На твърдението на Сидеров, че е търговец на сграп, той отговори: „Никога не съм бил търговец на скрап. Един друг лъжец, който твърдеше подобно нещо, вече е осъден по две дела. Волен също го чакат дела за лъжите му“, категоричен е лидерът на НФСБ. Симеонов отговори и на атаката, че е излъчвал педерастко порно. „Собственик съм на една от най-големите кабелни телевизии. Що се отнася до еротичните програми, те са кодирани и се излъчват съобразно законите на страната и разпоредбите на СЕМ и министерството на културата“, уточни той.

Според него с днешната си изява Сидеров е агонизирал за пореден път като политик. „Сидеров не обръща внимание на това, че страната е заплашена от гражданска война и на загубата на вакъвските имоти. Явно за него тези теми не са толкова важни и предпочита да се занимава с глупости“, натърси Валери Симеонов.

pik.bg