Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Митьо Крика хванат под душа с мъж?

Културистът Димитър Ходжев, познат като Митьо Крика, се оказа, че от години тъче и на двата стана . Въпреки че си има сериозна приятелка, с която живее, мускулестият спортист не отказвал и на мъже. Той посещавал редовно гей клубове в Англия, твърдят родни емигранти, пише “Всеки ден“. Крика си подбирал млади и неопитни момчета, повечето от които доста по-нежни и крехки от него. „Митьо си е отвсякъде активната страна в една връзка, за него да спи с мъже не е проява на хомосексуализъм, а на голямо мъжкарство“, разкриха запознати.

Бившият мъж на светската хроникьорка Нина Никол, който се препитава като учител по физическо в английско католическо училище, бил истински любимец, както за ученичките, така и на учениците. Той никога не си позволявал да минава границата преподавател – дете, защото за него само мисълта да бъде интимен с някой непълнолетен и да си навлече проблеми с властите, бил направо немислим. Още повече, че Крика обичал да си има вземане- даване с мъже, които не познава и с които повече никога няма отново да се засече.

Затова пък не му липсвали доста съблазнителни предложения, както от ученици, така и от повечето учителки, които тръпнели да му докоснат мускулите. Крика обаче твърдял, че обича само един човек – сегашната си приятелка Камелия. Това не му пречело да си бройка младежи по един или два пъти в седмицата. Особено лесна плячка за него били момчетата, с които тренирал във фитнеса.

Именно там се случил много неприятен инцидент. Преди месец, след усилените и потни тренировки Митьо и един от неговите сексуални партньори решили да се отдадат на страстни ласки под душовете. Те си мислели, че всички останали са си тръгнали, но сгрешили. Един от инструкторите се върнал да си прибере багажа и хванал Крика точно в най-интимния момент заедно със своя партньор. Очевидецът направо избеснял и започнал да крещи, а след това уведомил управата на фитнеса. Крика бил изритан от залата, както си бил чисто гол.