Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Задържаха рускиня с 2 промила алкохол и още четирима пийнали шофьори

От пресцентъра на ОДМВР-Варна информират, че на 16.03. т.г., около 01:10 часа, в гр. Варна, по път II – 29, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Хюндай Купе» с водачка Т.Т., руска гражданка, постоянно пребиваваща в Р. България, е установено, че същата управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 2,01 промила в издишания въздух. На жената е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба Започнато е бързо полицейско производство по случая, а Т.Т. е задържана за срок от 24 часа.

– На 15.03. т.г., около 00:15 часа, в гр. Варна, м-ст «Боровец», на кръстовището с ГП I – 9, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Фолксваген Голф» с водач Д.Д. на 55 г. от гр. Варна е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,38 промила в издишания въздух. На мъжа е издаден талон за медицинско изследване, но той отказва да даде кръвна проба. Започнато е бързо полицейско производство по случая. Д.Д. е задържан за срок от 24 часа.

– На 15.03. т.г., около 17:50 часа, в гр. Провадия, на кръстовището на ул. «Хаджи Димитър» и ул. «Искър», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Мерцедес» с водач Р.М. на 54 г. от гр. Провадия, осъждан, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 2,77 промила в издишания въздух. На мъжа е издаден талон за медицинско изследване, но той отказва да даде кръвна проба. Започнато е бързо полицейско производство по случая. Р.М. е задържан за срок от 24 часа.

– На 14.03. т.г., около 01:30 часа, в гр. Варна, по бул. «Цар Освободител», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Фиат Пунто» с водач Д.П. на 23 г. от гр. Шумен е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,17 промила в издишания въздух. На мъжа е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба, която показва наличие на алкохол в кръвта от 1,28 промила. Започнато е бързо полицейско производство по случая.

– На 14.03. т.г., около 03:50 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Ю. Венелин» и ул. «П. Яворов», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Рено Клио» с водач Н.Я. на 36 г. от гр. Варна е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,90 промила в издишания въздух. На мъжа е издаден талон за медицинско изследване, но той отказва да даде кръвна проба. Започнато е бързо полицейско производство по случая. Н.Я. е задържан за срок от 24 часа.
barometar.net