Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Във Варна заловиха шофьорка с 2.22 промила алкохол

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават, че на 01.06. т.г., около 13:00 часа, на разклона между с. Въглен и с. Ястребична, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Мерцедес» с водач А.Д. на 36 г. от с. Каменар, е установено, че същият управлява автомобила без свидетелство за правоспособност, отнето му за срок от една година като административно наказание за същото нарушение. По случая е започнато бързо полицейско производство. А.Д. е задържан за срок от 24 часа.

– На 01.06. т.г., около 18:00 часа, в с. Пчелник, общ. Долни чифлик, на ул. «Дунав», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Фолксваген Транспортер» с водач М.Д. на 50 г. от гр. Варна, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,40 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, но същият отказва да даде кръвна проба. По случая е започнато бързо полицейско производство. М.Д. е задържан за срок от 24 часа.

– На 31.05. т.г., около 05:40 часа, в гр. Варна, на ул. «Студентска», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Хонда Акорд» с водачка Ю.А. на 24 г. от гр. Варна, е установено, че същата управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 2,22 промила в издишания въздух. На водачката е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба. По случая е започнато бързо полицейско производство. Ю.А. е задържана за срок от 24 часа.

– На 31.05. т.г., около 02:40 часа, в гр. Варна, на ул. «Васил Петлешков», при извършване на полицейска проверка пред денонощен магазин за хранителни стоки, на М.П. на 30 г. от гр. Варна, същият е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи се в отправяне на псувни и обиди към полицейските служители. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, по случая е започнато бързо полицейско производство. На съдебно заседание на М.П. е наложено административно наказание «глоба» в размер на 100 лв.
barometar.net