Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Пощурели шофьори правят катастрофи във Варна и областта

От пресцентъра на ОДМВР-Варна информират, че на 22.02. т.г., около 13:15 часа, на АМ «Хемус», в посока гр. Варна, малко преди ПВ Повеляново, 55-годишният водач на Л.А. «Хонда» Я.С. от гр. Търговище, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, губи контрол над автомобила и допуска ПТП, като се преобръща в отводнителна канавка. Вследствие на инцидента водачът е получил фрактура на шиен прешлен, фрактура на три ребра и контузия на мозъка; пътничка от предна дясна седалка, жена на 45 г. от гр. Варна, е получила контузия на глава и комоцио. Двамата са настанени в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. Пострадало е също и дете, пътуващо на задна седалка в автомобуила, без обезопасителна система, което е получило черепно – мозъчна травма, настанено в реанимацията на МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

– На 22.02. т.г., около 00:20 часа, на кръстовището на ул. «Отец Паисий» и бул. «Цар Освободител», при изключена светофарна уредба, водачът на таксиметров автомобил «Рено» Т.С. на 31 г. от гр. Варна, не спазва разпоредбите на пътен знак «Б1 – Пропусни движещия се по път с предимство», отнема предимството на Л.А. «БМВ». Вследствие на удара са пострадали: петима души от Л.А. «БМВ» и трима от Л.А. «Рено». Четирима от тях са настанени за лечение в МБАЛ «Св. Анна» с различни фрактури, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

– На 22.02. т.г., около 03:00 часа, на пътя между гр. Варна и гр. Девня, на около 300 м. от ПВ Повеляново, водачът на Т.А. «Форд» С.С. на 34 г. от гр. Девня, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, губи контрол над автомобила и се преобръща вляво по посоката си на движение. Вследствие на инцидента е пострадал пътник от дясна седалка, мъж на 42 г. от гр. Девня, който получава контузии на глава и гръден кош, прегледан и освободен, без опасност за живота.

– На 21.02. т.г., около 08:00 часа, в с. Приселци, общ. Аврен, на пътя между гр. Варна и гр. Бургас, водачът на Л.А. «Форд» Ц.В. на 44 г. от с. Слънчево, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водачът получава контузия на гръден кош, прегледан и освободен, без опасност за живота.

– На 21.02. т.г., около 20:20 часа, в гр. Варна, на бул. «В. Левски», водачката на Л.А. «Волво» С.Ф. на 39 г. от гр. Варна, не предприема действия за ограничаване на скоростта си на движение при преминаване покрай спрял на автобусна спирка автобус и блъска, пресичащ пред него, пешеходец, непълнолетно момче от гр. Варна, което получава контузия на лява лумбална област, прегледан и освободен, без опасност за живота.

barometar.net