Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Ауди блъсна пешеходка на входа на болница „Св.Марина“ във Варна

Mgerb-akzia-peshehodezОт пресцентъра на ОДМВР-Варна информират, че на 14.04.15 г., около 18:00 ч., на бул. “Сливница” в посока дом “Младост”, на кръстовището с бул. “Хр. Смирненски”, 33-годишен водач на л.а. Ауди А6, при завиване наляво на червен светофара, не пропуска и блъска насрещно движещ се л.а. “Фолксваген Пасат”. Вследствие на настъпилото ПТП 34-годишна пътничка от л.а. “Фолксваген” е получила контузии на гръден кош, коляно и китка, оказана й е медицинска помощ в болница и е освободена за домашно лечение.

– На 14.04.15 г., около 08:00 ч., на бул. “Сливница” в посока бул. “Янош Хуняди”, на кръстовището с бул. “Република”, 37-годишен водач на л.а. “Опел Астра” при завиване наляво не пропуска насрещно движещ се л.а. “Пежо106” . Вследствие на настъпилото ПТП, 25-годишния водач на л.а. «Пежо” е получил контузия на глава, оказана му е мидицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

– На 14.04.15 г., около 07:50 ч., по бул. “Хр. Смирненски”, на входа на болница “Св. Марина”, 49-годишен водач на л.а Ауди А4 не пропуска и блъска пресичащата пътното платно по пешеходна пътека 52-годишна жена. Вследствие на ПТП-то пешеходката получава контузии на глава и ломбална област, оказана й е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.

barometar.net