Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Младежката организация на ПП ГЕРБ – Варна проведе отчетно-изборно събрание

gerb-mladejiМГЕРБ-Варна проведе отчетно-изборно събрание, на което бяха направени номинации за ново областно ръководство на младежката организация на партията. Сред официалните гости на събитието бяха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народният представител и административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов, общинските съветници от ПП ГЕРБ Юлияна Боева и Валери Колев. „Младежката организация е една от най-активните в структурата на ПП ГЕРБ във Варненска област. Нека новото ръководство да надгради свършеното до момента”, обяви при откриването на форума Галя Василева, организационен секретар на НИС на МГЕРБ. Тя оцени високо работата на младежката организация във Варна и изказа специални благодарности на досегашното й ръководство, а колегата й от НИС Христо Котов пожела на младежите, които предстои да оглавят структурата, приемственост и много нови успехи.
„Вие можете! Не губете ентусиазма за работа и вярата си в бъдещето! И нека градим това бъдеще заедно, представяйки достойно ПП ГЕРБ”, заяви евродепутатът Емил Радев в обръщението си към младежката организация и сподели, че би се радвал да вижда повече младежи от Варна на стажове в Брюксел.
„Младежката структура трябва да продължи да бъде активен участник в политиката на ГЕРБ, защото мястото на младите е именно там”, коментира на свой ред Павел Христов. По думите му, за да си областен ръководител на МГЕРБ, се изискват много качества и много труд. Народният представител пожела на бъдещото ръководство на младежката организация във Варненска област и занапред да кове политики и да носи послания.
Отчитайки дейността на младежката организация във Варна през последните 3 години, досегашният й ръководител и член на НИС на МГЕРБ Даниела Панайотова изтъкна, че много младежи са получили място в листите на ПП ГЕРБ и шанс да проведат редица инициативи, да реализират идеите си, обединени от обща кауза и водени от демократичните ценностите. Панайотова пожела на бъдещото ръководство на МГЕРБ-Варна да приеме своята работа като удоволствие и призвание, за да вложи много хъс и ентусиазъм в постигането на нови успехи.
След направените в рамките на отчетно-изборното събрание номинации предстои Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и НИС на МГЕРБ да утвърдят новото областно ръководство на Младежи ГЕРБ-Варна.

gerb.bg