Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Пламен Константинов: Не искаме да разочароваме феновете във Варна

Russia vs Bulgaria„Сигурен съм, че феновете във Варна отново ще създадат една страхотна атмосфера, а ние в никакъв случай не искаме да ги разочароваме“, обяви селекционерът на България Пламен Константинов преди мачовете с Аржентина от Световната лига. Константинов изрази увереност, че нашият тим ще зарадва варненската публика в зала „Конгресна“ с добра игра е две победи в предстоящите срещи с Аржентина от Група С на Световната лига. „Предстоят ни две проверки с отбора на Аржентина, който може би в момента играе най-стойностния волейбол в нашата група. Няма нищо по-хубаво от това да изиграем два такива мача преди финалите“, каза Константинов на официалната пресконференция преди двубоите от най-комерсиалния турнир този уикенд.

„Целта ни е да спечелим групата и да покажем, че заслужаваме мястото си на финалите, което ни принадлежи, като домакин“, продължи старши-треньорът. Наставникът призна, че има някои здравословни проблеми в отбора, но предпочете да не конкретизира като назовава имена.
„Сигурен съм, че феновете във Варна отново ще създадат една страхотна атмосфера, а ние в никакъв случай не искаме да ги разочароваме“, завърши специалистът.

Първо искам да благодаря за топлото посрещане и гостоприемството. Отборът на България се подсили с някои важни състезатели, които не играха в Салса, така че задачата ни тук е още по-трудна. Целта ни е да спечелим един от двата мача, което ще ни осигури класиране на финалите“, коментира пък неговият колега начело на „гаучосите“ Хулио Веласко.

„Очакват ни два трудни мача, но ние сме почти готови и се надявам да победим. Да спечелим тези срещи и да зарадваме варненската публика с една добра игра“, каза капитанът на „лъвовете“ Владимир Николов, който също пропусна изтощителното презокеанско турне от най-комерсиалния турнир.

„Българският тим е по-силен в сравнение с първите две срещи, но смятам, че шансовете ни да се класираме на финалите са страхотни. Вярвам в работата, която вършим по време на тренировките и всички сме уверени, че ще спечелим един от двата мача. И ще изпълним целта си, която е класиране на финалната четворка“, бе мнението на капитана на Аржентина Хавиер Филарди.

БГНЕС