Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Поредна красавица влезе в екипа на военното министерство

Lora-kendovaБившата гримьорка и стилистка Лора Кендова е новият парламентарен секретар на министерството на отбраната (МО), която заема мястото на Пламен Даракчиев, съобщи „Преса“. Даракчиев не напуска ведомството, а е преназначен в пресцентъра.

Лора Кендова беше кандидат за депутат от Реформаторския блок на последните парламентарни избори в 23-ти столичен МИР, където водач бе лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски.

В армейското ведомство тя била доведена от Валерия Кардашевска, която е началник на политическия кабинет на военния министър Николай Ненчев. Кардашевска е от гражданския съвет на РБ.  Кардашевска пък е завършила НАТФИЗ в класа на проф. Надежда Сейкова, преподавател е по актьорско майсторство и сценична реч. От същия клас на академията е и шефът на информационния център на МО Владислав Прелезов.

От пресцентъра на военното министерство уточниха във връзка с днешните публикации и тиражираната информация, че Лора Кендова никога не е била гримьор или стилист. Тя е завършила Гимназия за чужди езици „Иван Вазов“ в гр. Пловдив. През 2009 г. се дипломира в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Философски факултет, специалност – европеистика.