Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Заловиха крадци на дрехи, дамска чанта и велосипед

Police-VarnaОт пресцентъра на ОДМВР-Варна информират, че на 28.08. са подадени три сигнала за кражби от различни магазини за дрехи, намиращи се на територията на голям търговски център във Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на дрехи на обща стойност около 520 лв., като е отстранило алармените устройства, закачени за всяка дреха. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности са установени и задържани за срок до 24 часа извършителките: В.К. (19 г.) от Разград, неизвестна на МВР, и непълнолетно момиче също от Разград, неизвестно на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

На 27.08. т.г., около 22:10 часа, е подаден сигнал за грабеж на дамска чанта, съдържаща мобилен телефон, лични документи и сумата от 50 лв., извършен след употреба на физическа сила (нанасяне на удар в тялото), на улица в с. Каменар. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – непълнолетно момче от Варна, неизвестен на МВР, неосъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Разкрит е извършителят на кражбa на два велосипеда «Драг», намиращи се във вътрешен двор на частен дом на ул. «Д-р Пискюлиев» в гр. Варна, регистрирана на 04.08. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – А.А. на 32 г. от гр. Варна, известен на МВР, осъждан. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Разкрит е и извършителят на кражбa на електрически инструменти, намиращи се в работилница на ул. «Георки Живков» във Варна, регистрирана на 16.08. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – А.Н. (30 г.) от Варна, известен на МВР, осъждан. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

barometar.net