Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Кметът публикува снимки на бъдещата визия на квартал „Чайка“

Chaika22Кметът на Варна Иван Портних публикува снимки на квартал Чайка със следният текст: „Така ще изглежда Чайка след година. Въпреки спекулациите. Това е малка част от плановете ни за Чайка. Това ще се случи във всички части на Варна.“ Снимките предизвикаха разнопосочни коментари в социалните мрежи, ето някои от тях:

Юлияна Колева: Страхотно изглежда проекта . Браво.

Mариян Ников: Много добре измислено. Все пак си мисля, че е добре да се заложи на малко повече зелени площи. В проекта виждам, че повечето не са такива….

Светлана Иванова: Браво!Възхищавам се на амбициозни хора като нашия кмет Иван Портних

Кръстю Кръстев Защо заблуждавате хората? Дори и новия ПУП – ПРЗ изцяло да отпадне има одобрени най малко 4 четири ПУП-а за квартала, единият от които е на пожарникаря – строител Дилов, и заема около 200 кв.м. от двора на санаториалната детска ясла срещу спортното училище.

Драгомир Дончев: Защо ги заблуждава ли? Защото с истината, с фактите не се печелят избори. Интересно ако след година вместо красивите картинки „Чайка“ е презастроена с тузарски имоти за богоизбраните какво ще се случи – кмета ще подаде оставка ли? Всъщност това не е лоша идея: да сключи договор с варненци – щом е уверен, че след година Чайка ще изглежда така да поеме твърд ангажимент. Не го ли изпълни – оставка. Ей това ще е мъжка приказка!

ChaikaКристияна Петрова: Точно Чайка ли се нуждае от това? Там си има хубава зеленина, дори се поддържа, но в други части на града няма нищо ! И какви са тези симетрични излишни кръгове, нов вид дръвчета, фонтани…. асфалтът е отвратителен, плочките на тротоарите са за подмяна, но новите, които се слагат, са толкова калпави, че се скапват за няколко месеца… … само излишни средства…

Пепа Стойкова: Чудя се, с коя ли секретарка си пишем, а си мислим, че пишем на кмета. Аз от 1 година вече 20 пъти задавам един и същ въпрос относно разбитите улички пред блоковете и тротоарите в района на ул. Гладстон и Чаталджа, но нито един отговор. Затова ще си помислим в нашия блок за кого да гласуваме.

Лиляна Фесчиева: Браво, страхотно изглажда. Благодарим !

barometar.net