Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кирил Йорданов залага на утвърдени имена в кандидатската си листа, БСП и на нови лица

Kiril-Iordanov55Станаха известни кандидатските листи на някои от партиите и коалициите, които ще участват в местните избори за Общински съвет във Варна. В БСП прави впечатление, че „старите пушки“ Аврам Тодоров, Пламен Начков и Николай Джагаров са на задни позиции, първите 7 са : Борислав Гуцанов, Христо Боев, Светлана Такева, Антраник Шакариян / собственик на фирма „Транстриумф”, гражданска квота/, Павел Раличков, Милена Георгиева, Пламен Янаков, о.з. вицеадмирал Петър Петров.

В кандидатската листа за общински съветници на МК “Кирил Йорданов – Кметът на Варна“, първите три места са за самия Кирил Йорданов, о.з. вицеадмирал Димитър Павлов, бившото пресаташе на Община Варна Благовеста  Йорданова, от следващите в листата правят впечатление бизнесдамата Мира Матеева, Младен Станев, Константин Парчев и Йордан Биков.

Кандидатската листа за общински съветници на „Граждански експертен център“ очаквано води Добромир Джиков, на пето място е поставен настоящият общински съветник Миглен Тодоров, който влезе в местния парламент от гражданската квота Атака, но после я напусна и отиде в ГЕЦ.

Кандидатската листа за общински съветници от ПП „Отечество“ за участие в местните избори се води от Цанко Цаков, следва Александър Арамов, на седма позиция е шоуменът Николай Бинев. Той е издигнат и за кмет на район „Аспарухово“.

Бившият управител на „Напоителни системи“- Варна и кадър на ПП ГЕРБ Ивайло Комитов е издигнат за независим кандидат за кмет на район Аспарухово.

barometar.net