Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Скандални личности от листата на Кирил Йорданов защитават неправилното паркиране!

bikovСкандалният Йордан Биков / №10 в листата за общински съветници на Кирил Йорданов/, който стана известен с това, че откри кампанията си с обиди и заплахи в социалната мрежа, отново ,,блесна “ с ,,адекватни реакции“. Същият се обяви за правото на всеки да паркира, където си иска защото видите ли нямало къде да се паркира. Изрази го ясно, като коментар на собствената си стена във фейсбук над снимка на неправилно паркирал на тротоар автомобил.

Нека припомним на г-н Биков, на Кирил Йорданов и на цялата му кандидатска листа , че проблемът с паркирането не е от вчера или от една година. И че за 14 години именно Кирил Йорданов не направи нищо, за да го реши. Само за година след изгонването на Йорданов се направиха няколко нови паркинга и дори една част от паркинга на Община Варна се отвори за граждани. Вече е стартирана и процедурата за Синя зона в централната част на Варна. Но това не е важно.

По-важно е отношението към проблема , което демонстрират кандидат общински съветници, като Биков. Какво би казал същият, на майката с количка излязла на натоварения булевард застрашавайки собствения си живот и този на детето си, защото видиш ли някой, който нямало къде другаде си е паркирал джипа на тротоара? Какво би казал на хората в неравностойно положение, ползващи инвалидна количка за придвижване ? Ясно е, че Кирил Йорданов който за повече от десет години не само не реши проблема, но и го задълбочи /както и много други/. Ясно е, че и с така подбраните лично от него кандидати за общински съветници този проблем няма да има своето решение….както и много други.

ovarna.bg