Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Потърпевша от скандала с Волен Сидеров: Той удари съпруга ми

volen_siderovПотърпевша от скандала с Волен Сидеров пред НАТФИЗ разказа какво се е случило пред репортерите на bTV Росен Цветков, Полина Гергушева и оператора Борислав Мавров. Лидерът на „Атака” стана главно действащо лице в скандал пред магазин за алкохол и цигари. Една от потърпевшите разказа, че Сидеров е започнал да блъска по магазина, счупил е монетника и е хвърлил останките му вътре. След това е започнал да обвинява продавача, че продава цигари без акциз и наркотици, разказва би ти ви. „В този момент реших да го снимам, той ми изби телефона от ръката, всички са ми свидетели”, разказва още жената. След физическата саморазправа с очевидците, Сидеров ударил един от тях, съпруг на жената, чийто телефон хвърлил на тротоара.

По думите на старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР, сигналът за скандала е подаден през телефон 112 в 22:30 часа. „Полицаите са разделили двете групи и са докладвали на дежурния, който е изпратил допълнителни сили”, допълни още Маринов. „Няма арестувани в случая, тъй като полицаите са разпознали народните представители, които имат имунитет”, каза още комисарят.

За да бъде арестуван народен представител, трябва да са на лице доказателства за тежко престъпление. „До последно се работи по случая, разпитани са много свидетели, като част от тях потвърждават случилото сде и дават данни относно действията на народните представители”, каза още Маринов. „Не искам да бъда твърд в определението, но за мен лично, те са унижение за институцията, която представляват”, завърши Маринов.

Свидетел на инцидента с лидера на „Атака” Волен Сидеров, който обвини продавачка от т.н. клекшоп, че продава наркотици, твърди, че политикът бил пиян. Свидетели на случката също така разказват, че политикът е проявил агресия към собствениците на магазина.На любителско видео се вижда как депутатът от „Атака” Десислав Чуколов стои насред насъбрала се тълпа. Той снима и те снимат. Всичко останало са версии.

„Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа пред Нова телевизия свидетелят Радослав Петров.

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол. Разследването на Сидеров и компания приключи след 4.30 часа.

blitz.bg