Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Анджелина Джоли: Бракът ни с Брад не е идеален

brat_pit_andjelina_djoliТе може да са най-горещата двойка в Холивуд, но Анджелина Джоли призна, че бракът й с Брад Пит не е перфектен.
Актрисата разказа за втория съвместен филм на двойката „До морето” пред „Vogue“. Той разказва историята на двойка, която има проблемни отношения и отива на почивка във Франция, за да спаси брака си. „Брад и аз си имаме нашите проблеми, но ако героите имаха поне малко от нашите проблеми, ние нямаше да успеем да направим филма. Като артисти искахме нещо, което да ни извади от зоната на комфорт. Да бъдем просто актьори. Това не е най-безопасната идея, но животът е кратък”, обясни тя.

Анджелина разказа и как се чувства, след като през март отстрани яйчниците си: „Иска ми се майка ми да е имала този избор. Това не са леки операции. Яйчниците се махат лесно, но хормоналните промени са интересни. Шегувахме се, че понеделник монтирахме филма, във вторник операция. В сряда менопауза. В четвъртък отново монтиране”. Майката на Джоли почина през 2007 година на 56 години след 8-годишна битка с рак на яйчниците и гърдата. Сега, когато актрисата е в менопауза, тя чака с нетърпение да остарее.

„Чувствам се стъпила здраво на земята като жена. Знам, че и други се чувстват така. Майка ми и баба ми започнаха да умират, след като навършиха 40 години. Аз съм на 40 и чакам с нетърпение да навърша 50”, споделя Джоли, цитирана от „Блиц“.