Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Москва: Руският самолет се е разпаднал в небето

samolet123Руският „Еърбъс“, който катастрофира в Египет, се е разпаднал в небето, заяви висшестоящ представител на руската държавна авиационна комисия. Руският самолет А321, който се разби в Египет в събота, се е разпаднал във въздуха, но въпреки това все още е рано да се правят заключения за причините за катастрофата. Това заяви изпълнителният директор на Междуправителствения авиационен комитет (МАК) на Русия Виктор Сороченко, цитиран от РИА Новости и Агенция „Фокус“.

„Разпадането е станало във въздуха, а фрагментите от самолета са се разпръснали на площ от над 20 квадратни километра“, посочил е той след оглед на мястото на падане на самолета. В същото време представител на руския разследващ екип съобщи, че той ще разгледа всички възможни сценарии за инцидента, предадоха Франс прес и Ройтерс, цитирани от БГНЕС.

Според Владимир Маркин разследващите са иззели необходимата техническа документация за самолета от началото на неговата употреба за полети и са провели разпити на техническия екип на руската компания „Когалимавиа“, чиято собственост е бил самолета.

Комисия с участието на Египет, Русия и Франция е започнала да разшифрова бордовите записващи устройства на претърпелия катастрофа в Синай руски самолет A321. Египетският президент призова да не се правят предположения

Египетският президент Абдел Фатах ас Сиси днес призова да се изчакат всички резултати от разследването за катастрофата на руския самолет в Египет, преди да се правят предположения за възможните причини за трагедията, предаде Франс прес. Той обясни, че разследването ще бъде технически сложно и трябва да се изчакат всички резултати, за да се правят заключения.