Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Жената до Пламен Константинов се казва Глория и е на 22

plamen-konstantinovСлед близо три години колебания, Пламен Константинов показа жената до себе си. Доведе я на благотворителния мач Левски – Нефтохимик в „Арена Армеец“ и всички впериха очи в нея. Коя е тя? За Глория Николова не знаят много дори хората от близкото обкръжение на националния треньор. Не защото няма какво да се каже, а защото Пламен е такъв – прекалено публичен по отношение на професионалните си проекти и твърде прикрит в личния си живот.

Константинов среща Глория преди 3 години, когато тя е само на 19. Виждат се в Божурище, където момичето живее, а Пламен ходи често при най-добрия си приятел – кмета Аспарух Аспарухов. Всъщност, Глория е приятелка на кметската дъщеря. В началото всичко прилича на шега, дори не на класическа свалка. Нещата обаче някак си се случват. За връзката на 39-годишния тогава треньор и 20 г. по-младата Глория започва да се говори под сурдинка. После тя заминава да следва във Виена, а той подписва договор в Нижний Новгород. Но разстоянието не ги разделя. Малката пътува до Русия и пуска снимка във Фейсбук с анцуг на „Губерния“. И това, ако не е ясен знак, че предпочита за любовта й да се говори? Константинов обаче не бърза, макар че влиянието му върху перлата от Божурище става все по-очевидно. Гардеробът й е изцяло подменен, започва да се облича само с маркови дрехи, и то от дизайнерите, които Пламен харесва.

По време на европейското първенство в София през октомври Глория вече седи до останалите съпруги и приятелки на националите. Но Константинов е толкова концентриран в мачовете, че дори с жест не подсказва къде е намерило котва сърцето му…Времето ще покаже дали Глория е последната или поредната жена в елитната колекция на Константинов, по когото въздишат не една и две жени. Но тя е факт. И в събота в „Арена Армеец“ всички го разбраха.

sportal.bg