Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Във Варна откраднаха мобилни телефони, заловиха крадец на златни накити

Police-VarnaНа 11.05. т.г., е подаден сигнал за кражба от търговски обект, намиращ се на ул. «Георги Бенковски» в гр. Варна. Неизвестно лице е проникнало в помещението и е извършило кражбата на оборотни пари и мобилен телефон. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – Х.Т. (23 г.) от Варна, известен на МВР и осъждан. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

На 08.05. т.г., е подаден сигнал за кражба на мобилен телефон, оставен без надзор на Крайбрежната алея на Варна. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – М.Б. (40 г.) от с. Драгиново, общ. Велинград, известен на МВР. Вещта, обект на кражбата, е намерена и приложена към материалите по разследването. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

На 11.05. т.г., около 15:30 часа, е подаден сигнал за кражба от частен дом, намиращ се на ул. «Васил Друмев». Неизвестно лице е проникнало в апартамента и е извършило кражбата на златни накити. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – Ж.Ж. (53 г.) от Аврен, известен на МВР. Вещите, обект на кражбата, са намерени и приложени към материалите по разследването. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите докладвани в Районна прокуратура – Варна. На Ж.Ж. е повдигнато обвинение по чл. 195 от НК, задържан е за срок до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

barometar.net