Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Деси Цонева си направи нови устни за „ВИП брадър“

desi-zoneva333Дъщерята на покойния Димитър Цонев – Деси, не спира да шокира близки и познати на татко си след смъртта му с неадекватното си поведение. Наследницата на журналиста смая всички с кича, който сътвори на поклонението му и събирането на пари за фондацията му, още преди да е опят в църквата. После предизвика куп коментари около решението си да влезе във „ВИП брадър“, но приятелите й я оправдаха, че там ще държи жива паметта на баща си, а и ще събере голяма подкрепа от зрителите за фондацията на негово име, която създаде преди седмица, пише pik.bg

Цонева обаче не спира дотук с изцепките и преди ден си пусна шокираща снимка във фейсбук, на която позира досущ като фолк певица. От кадъра става ясно, че щерката на Митко Цонев се е обзавела с чисто нови джуки, напомпани с огромно количество хиалуронова киселина и е замязала на Мара Отварачката. Според хора от обкръжението й новият вид на Деси с огромни устни и дебели изписани вежди бил специално подготвен за влизането й в къщата на „ВИП брадър“, където тя държава да блести с модерен стайлинг.

„Искала да се разхубави, но доста е прекалила. Прилича повече на лош клонинг на кречеталото Николета Лозанова, отколкото на модна икона“, коментират чалга имиджа на Цонева светски клюкари.