Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Корнелия Нинова, кога ще се извиниш за атентата и лагерите? Кога???

kornelia-ninova33Лидерът на БСП Корнелия Нинова започна да разсъждава какво ни отнела демокрацията, която на нея лично й даде много. Помогна й да влезе под кожата на Иван Костов и да оглави печелившо предприятие, помогна и да се обърне на 360 градуса и да отиде в лагера на БСП, където я възнаградиха със зам.министерско кресло и пост в „Булгартабак“. Вместо да плаче за демокрацията, Корнелия Нинова, от името на БСП, наследница на БКП трябва да се извини на българите за:

Атентата в църквата „Света Неделя“, при който загиват над 150 души и 500 са ранени. През 2014 г. Станишев каза, че атентата в „Св. Неделя“ е „част от борбата за спазването на Конституцията и правата, заложени в нея?!“ Наглост, на която е способен само безхарактерен политик!!! Чакаме извинението на Нинова за този кървав атентат!

Лагерите в Ловеч, Белене и Скравена, където комунистическия режим избива хиляди невинни хора.Чакаме извинение от Корнелия Нинова за този позорен факт в родната ни история.

Откраднатото лого на БСП от фирма за картички. Прословутата им роза е крадена от австралийска фирма. Чакаме обяснение от Корнелия Нинова!

Едва ли ще дочакаме извинение от Нинова и БСП. Комунистите-социалисти никога не признават грешките си. Така са обучени в партийните си школи. Те са йезуити, които казват на черното – бяло, манипулатори на общественото мнение, лъжци. Невероятно е как има хора, които още им вярват, изключвам беловласите поддържници, които са в плен на носталгията. Невероятно е, млади хора /изключвам техните внуци, които чакат парче от баницата/ да повярват на обещанията на БСП. Тази йезуитска партия, причинила безброй злини на България първо трябва да се извини и тогава да претендира за морал, нови идеи и глупости от рода държавата да създаде фонд „Индустрия“ и да инвестира в откриване на предприятия. Корнелия Нинова никога няма да проумее, че държавата не е добър стопанин и не става за частен бизнес. Чиновници не могат да правят бизнес, ако можеха нямаше да са държавни чиновници.

Очакваме, но няма да дочакаме извинение от Корнелия Нинова! Тя е по-нагла от Станишев, по-комбинативна от Михаил Миков, по-хитра от Първанов! Типичен комунист!

P.S. Стани ми криво, докато гледах интервю с Кирил Добрев. Начетен мъж, умен, ентусиазмът блика от него. Може да бъде лидер, има качествата. Избрал е БСП, баща му е Николай Добрев, но жалко все пак.

Иво Югов

barometar.net