Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Маги Халваджиян: БСП, народът ви гони три пъти с камъни! Трябва да се извинявате от сутрин до вечер!

Magi-Halvadjian3Новото лице на БСП Крум Зарков, който неуместно пригласяше вчера в ефира на шефката си Корнелия Ненова, предизвика невиждан скандал с позорната си шега за дядовците, които щял да измъчва с други ченгета, информира pik.bg Фейсбук буквално гръмна след репликата на Зарков: „закъснях за предаването, защото с едни ченгета от ДС се чудехме как да измъчваме нечий дядо“. Не закъсня и реакцията на продуцента Магърдич Халваджиян, който в свой пост буквално посече младия социалист, както и цялото БСП.

Ето какво написа Халваджиян: „Жалко, че дядо ми и баща ми не са живи, за да чуят и видят до къде може да стигне нечия наглост! Нескопосания хумор е невъзможно да заличи гаврата с човешките съдби и унищожените в миналото животи! Не трябва да се шегувате, а трябва да ви е срам и да се извинявате от сутрин до вечер на хората!

И никога, ама Никога да не се занимавате с политика! Този народ му разкатахте фамилията за 45 години, после продължихте и през 1997 ви изгониха с камъни от парламента! Преди 4 години пак вие накарахте хората да излязат за 8 месеца по площадите! Знам, че разчитате на кратката памет на хората, но с хумор от този вид паметта на много хора ще се върне!“