Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Служители напускат „Морска администрация“ заради тормоз от страна на ръководството

morska_administraciya_varnaПо информация на Радио Варна заради влошените личностни отношения в „Морска администрация“ – Варна, напускат ключови служители, като началник отдел „Квалификация и регистрация на морските лица“. До дни администрацията напускат и двамата все още работещи началници на отдела за порт стейт контрол. От началото на годината са напуснали двама души. Очакват се и други.

Преди месец и половина една трета от служителите са подали сигнал за тормоз на работното място от ръководството. Отговор на жалбата им до момента няма. Подобен сигнал имаше и преди две години. Тогава под него стояха подписите на половината служители на „Морска администрация“ – Варна, но реакция срещу оплакването за тормоз над служителите също нямаше.

От Националния синдикат „Морска администрация” ще подадат жалба до Комисията за защита от дискриминация за тормоз от страна на ръководството на „Морска администрация” във Варна. Това съобщи за Радио Варна председателят на синдиката Николай Друмев. Той е един от първите уволнени началници на отдели в агенцията.