Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Владимир Каролев дава на съд сайта „Бивол“ за клевета

karolev444Икономистът Владимир Каролев ще съди сайта „Бивол“ и главният му редактор Атанас Чобанов за клевета. Това обяви Каролев, като прилага и констативен протокол за наличие на публикация, която го клевети, заверен от нотариус. Ето какво написа днес Владимир Каролев: „Както се казва „хитрата сврака, с двата крака“. Току що получих нотариално заверен print screen на една дрисня по мой адрес направена от Атанас Чобанов от Биволь. Така, че той и собствениците на Биволь ще бъдат призовани в съда заради клевети и лъжи по мой адрес. Като гледам от инфото за Биволь в последния им отчет който са публикували (този за 2014 г) няма да им стигнат 55-те хил лв приходи за обезщетение. Според отчета на Биволь за 2014 там хора не работят : нула лв разходи за възнаграждения и осигуровки. Типична пощенска кутия. „

Припомняме, че икономистът Владимир Каролев разкри факти за собствениците на сайта „Бивол“, които имат ПР агенция, обслужваща Христо Ковачки (партията му, мините му, и топлофикациите на които Ковачки е „консултант“), но това според Атанас Чобанов нямало общо с редакторската политика спрямо въглищните му мини и топлофикации. Според Каролев от „Бивол“ пишат против застрояване в Пирин, каквото няма, но не и против Слънчев Бряг, защото имат клиенти хотелиери там. И не пишат нито дума против желанието на един от клиентите им да строи небостъргач в морската градина на Бургас.

Проверка на www.barometar.net показа, че един от собствениците на сайта „Бивол“ Асен Йорданов и съпругата му Алберта Алкалай са собственици на рекламна агенция Имидж адвъртайзинг. Сред клиентите на рекламната агенция са Виктория груп /на Ветко Арабаджиев/, Слънчев бряг АД, партия Лидер на Христо Ковачки, Топлофикация Бургас и Сливен, общините Несебър, Поморие, Приморско, Обзор, природен парк „Странджа“.

barometar.net