Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Изложение Beauty & Business ще зарадва почитателите на СПА центровете и салоните за красота

faceВ наши дни визията заема голяма част от живота на средностатистичкеския българин. Работа, семейна среда, брийфинг – заложен в последния час от работната програма, опциите са много и дълги. За да успеем да съвместим в забързаното ежедневие на двадесет и първи век съвкупността от себе си, трябва да полагаме неимоверни грижи, които костват голям ресурс от най-важното ни – време. Всяка една себеуважаваща се дама си дава сметка колко времеви ресурс коства изрядният външен вид – коса, нокти, грим и най-важното… самочувствие.
Рядко жените успяват да съчетаят стъпките на кариерната стълбица със абсолютната необходимост от визия, която да им даде самочувствието да бъдат – успешни, изискващи и удовлетворени.

В наши дни неизбежната хармония между нас – средностатистическите хора и нейно височество –Визията, е повече от необходима. За да си в крак с времето и да се впишеш в ежедневните визии и стереотипи, трябва да покриеш няколко недотам трудни, но позабравени критерии.

За всеобщо щастие всеки позабравен, заради забързаното ежедневие приоритет, е идеен проект и първенец на хора, които приемат вашите дерзания за лъч светлина в наложената вече отдавна тенденция.. По някакъв ежедневен, но дефакто наложен начин, реквиемът за „Имало едно време..”, съвпада с иновативното „ЗА НАШИ ДНИ” ” и „един за всички…”.

Beauty & Business e най-голямото специализирано изложение за професионална козметика, услуги, оборудване и обзавеждане за салони за красота и Спа центрове организирано някога във Варна. Разположено е в най-котираната точка за събития в морската столица – Дворец на културата и спорта. Изложението е създадено с цел комуникация и обмен на информация между професионалистите в областта, както и да създаде контакт между производители, вносители, дистрибутори и нови клиенти. Това е мястото, където могат да се представят нови продукти, технологии и демонстрации на специално обособената за целта сцена.
Beauty & Business е мощен инструмент, който може да помогне на Вашия бизнес да калкулира по-големи печалби, защото съумява да реализира комуникацията продавач-купувач толкова целенасочено и синтезирано, че нито Вие, нито ответната страна биха имали колебания какъв всъщност е крайният продукт и какви са приоритетите. Изложението Beauty & Business е посветено на различните сектори от индустрията за красота и тяхната реализация.
Beauty & Business е връзката между производители,търговци, дистрибутори и техните крайни клиенти-собствениците на салони за красота, козметици, фризьори, маникюристи, гримьори, масажисти,дерматолози и естети, директна връзка с клиенти е предпоставка за по-добри финансови резултати и гарантира на заинтересованите в изложението , среща с професионалисти от бранша от цялата страна.