Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Борисов иска успешно развитие за България и по-добър живот

borisov-666Бойко Борисов представи приоритетите на третото си правителство в присъствието на патриарха, президента, магистрати, дипломатическия корпус и служебния кабинет. Намираме се в исторически момент за света и Европа, заяви той пред депутатите. Ситуацията в света налагала надмогване на партийния егоизъм, смята той. В името на българския народ ПП ГЕРБ и коалиция ОП преодоляваме политическите си различия, увери лидерът на ГЕРБ. Бойко Борисов обеща успешно председателство. Обеща и преодоляване на битовата престъпност и намаляване на мигрантския натиск. Амбиция е да се увеличат доходите на гражданите и да се намали бедността, информира news.bg

От парламентарната трибуна той обеща мерки за заетост, решаване на демографските проблеми на страната и обвързване на социалните помощи с образование и заетост. Поставяме образованието като основен приоритет, подчерта лидерът на ГЕРБ, уверявайки, че ще има ръст на средствата за образование и наука. Борисов обеща запазване на данъчните ставки. Валутният борд е безалтернативен, гарантира бъдещият премиер, като посочи, че това ще е така поне докато не влезем в Еврозоната.

Цел на кабинета е и енергийната либерализация. Стратегическа цел е подобряване здравето на нацията. Започва поетапна демонополизация на здравната каса, информира още Бойко Борисов. Той гарантира още, че съдебната реформа ще продължи. Модерна и екологична инфраструктура като цел си поставя още кабинетът Борисов 3. Успешно развитие за България, както и подобряване на живота на българските граждани, иска Борисов.